Sihat dan cantik dengan tenang

Alhamdulillah dipanjangkan umur untuk bertemu 14 Ramadan, dan juga dapat khabar berita best tentang promo Shaklee bulan ni! MasyaAllah memang kena grab peluang ni. Mesti mesti mesti!

Produk premium Shaklee, VIVIX adalah produk promo bulan ni. Ada dua peluang untuk cuba dan borong item ni, dengan beli 2 botol VIVIX dan dapatkan 5% diskaun, ATAU beli 6 botol VIVIX dan dapat 1 botol VIVIX dengan PERCUMA.

Nak lagi best? Dengan pembelian 2 atau 6 botol VIVIX, korang layak dapat FREE MEMBERSHIP yang bernilai RM68.90, juga dapat cash bonus pada 14 Ogos 2015 nanti, minimum RM38. Ada lagi? Ada. Korang juga akan dapat sebotol Vita-Lea Iron Formula (120 biji) yang bernilai RM88.75 dengan PERCUMA. Kan dah kata tadi kena grab peluang ni 😉

Ada dua lagi item promo, iaitu B-Complex dan Vita-Lea for Children. Dua-dua item ni untuk promo Buy 4 At 3. Best sangat deal B4@3 B-Complex ni untuk ibu hamil, ibu pantang, ibu-ibu yang bekerja di rumah, anak-anak sekolah rendah dan menengah, mahasiswa dan mahasiswi, juga pekerja makan gaji. Such a great mood booster with a minimum price!

Sebotol Vita-Lea Iron Formula PERCUMA dengan setiap pembelian dan pendaftaran ahli baru Shaklee dari May 2015 hingga Oktober 2015. Tiada sebarang pembelian minimum diperlukan, asalkan ianya produk Shaklee.

Berminat nak memulakan bisnes atau beli untuk kegunaan sendiri?
Apa pun jawapan korang, cepat-cepat contact Ima melalui
1. WhatsApp +60166605816
2. E-mail ima367@gmail.com
Ima menanti pertanyaan anda!

Advertisements

4 supplement promosi untuk Februari 2015

Promo Februari 2015
Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum semua 😀

Bulan ni sekali 4 Shaklee bagi promo. Vita-Lea Iron Formula, OsteMatrix, Advanced Joint Health Tablet dan Vita-Lea for Children.

Promo untuk Vita-Lea for Children pun dilanjutkan lagi dari bulan lepas, mesti sebab sambutan hangat kan. Sesuai untuk anak-anak yang sedang membesar, untuk pastikan diorang dapat khasiat dan nutrient yang secukupnya. Perisa anggur asli, tanpa pewarna dan pemanis tiruan.

Sering lesu dan tak bermaya? Mungkin anda kekurangan nutrisi penting dalam badan. Vita-Lea Iron Formula bekalkan 28 jenia vitamin dan mineral untuk menampung keperluan badan, supaya kekal aktif dan ceria. Rasa multivitamin tak penting? Fikir semula…

OsteMatrix, supplement kegemaran saya! Minimum mesti ambil 1 set untuk stok sendiri setiap kali ada promo OsteMatrix. WAJIB BORONG untuk yang selalu rasa lenguh-lenguh, ibu hamil untuk elak simpul biawak, remaja yang belum baligh tapi nak tinggi dan juga yang ada masalah tulang dan gigi. Calcium yang datang dengan vitamin D dan magnesium ini adalah untuk anda!

Advanced Joint Health Tablet, biasa dipanggil AJHT. Mereka yang alami sakit-sakit sendi memang sangat suka supplement ni. Lebih lagi bagi yang kusyen sendi dah haus, memang digalakkan sangat ambil AJHT untuk pulihkan kembali kusyen sendi atau tulang rawan antara sendi tu.

Nak grab offer ni? Contact Ima cepat! Ima akan cadangkan set terbaik untuk concern anda, serta jadual pengambilan supplement dan tips berkaitan eksklusif untuk anda!

Ima Sulaiman
Supervisor February 2015
Call/WhatsApp +60166605816
E-mail ima367@gmail.com