Seronoknya berpantang dan rasa sihat

Salam semua 🙂

Hari ni saya nak share pengalaman saya berpantang dengan supplement Shaklee, terutamanya VIVIX. Saya berpantang pada Januari 2013 di rumah Mama saya. Selain postnatal set, saya add on juga VIVIX. Maklumlah kelahiran yang pertama, kalau boleh semua nak tip top. Alhamdulillah, memang tak salah pilihan saya dengan add on VIVIX disamping set postnatal yang saya ambil.
Antara yang dapat saya rasakan adalah saya rasa lebih cergas walaupun malam kena bangun beberapa kali untuk susukan anak. Cergas yang rasa nak jalan laju-laju. Mama pesan, jangan jalan laju sangat! Seram agaknya tengok anak dia jalan laju sangat. Nanti terlanggar apa-apa, ibu berpantang juga yang susah. Hehehe.
VIVIX diperbuat dari buah dan sayuran berwarna ungu
Selain tu, Alhamdulillah dikurniakan juga susu yang cukup untuk baby sepanjang tempoh berpantang. Badan pun takde sengal-sengal sangat walau kerap bangun duduk sebab nak susukan anak sambil duduk. Pendek kata, memang puas hati lah ambil VIVIX semasa berpantang walaupun hanya minum satu sudu kecil sehari. Sikit, tapi POWERFUL!
Ini screenshot testimoni pengguna VIVIX semasa berpantang. enjoy!
Mahukan berpantang dengan sihat dan ceria bersama si kecil? Jangan lupa amalkan VIVIX setiap hari semasa berpantang. Jadilah ibu berpantang yang kuat, cergas dan ceria!
Hubungi Ima melalui
WhatsApp : +60166605816
E-mel : ima367@gmail.com
hari ini juga! Saya tunggu pertanyaan anda 🙂
Advertisements

Mak kena diabetes!

Salam semua 🙂
Hari ni tertarik dengan kisah yang mentor saya share di FB. Macam mana healing crisis yang berlaku dan apa kesan selepas menggunakan VIVIX untuk mereka yang menghidap diabetes. Dalam keluarga saya, Abah ada diabetes. Dikesan semasa buat medical checkup untuk pergi haji pada tahun 2009. Setelah dikatakan ada diabetes, Abah terus kawal makan. Nasi stop. Makan roti wholemeal sahaja dengan lauk pauk. Masa tu kami belum kenal Shaklee lagi. Alhamdulillah diabetes abah terkawal sampai sekarang. Ya, Abah tak makan nasi sampai sekarang. Paling hebat pun seminggu sekali aje makan nasi. Masih dengan diet roti atau lempeng untuk lunch dan dinner.
Jemput baca perkongsian testimoni tentang bagaimana VIVIX membantu Mak mereka dalam menghadapi diabetes.

Sila klik pada gambar untuk imej lebih jelas.

Nak bantu yang tersayang bebas diabetes? Contact Ima menerusi WhatsApp di +60166605816 atau e-mel kepada ima367@gmail.com untuk cadangan dan pembelian.

Kompilasi testimoni VIVIX

Salam semua 🙂

Ni saya nak share kompilasi testimoni pengguna dan pengamal VIVIX Shaklee yang dah dikumpul oleh Lia Ummiirfan dengan gigih sekali. All credits goes to her.

Antara masalah yang berjaya dirungkaikan :

  • Awet muda
  • Radang sendi
  • Berpantang
  • Gout
  • Sakit buah pinggang
  • Turunkan berat badan

Sila klik pada gambar untuk imej lebih jelas.

Ingin jadi sebahagian daripada kisah kejayaan dengan VIVIX ini?

Hubungi Ima melalui
WhatsApp : ++60166605816
E-mel : ima367@gmail.com

Saya akan balas pertanyaan anda sesegera mungkin. Saya tunggu anda!

Testimoni OsteMatrix : Sakit kaki semakin berkurang!

Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua 🙂

Hujung bulan lepas, beli stok untuk bulan ni. Senang nak jual bila dah ada ready stok ni. Customer nak barang je, terus zassss hantar. Weekend lepas balik Melaka, jadinya bawaklah sekali harta rampasan kesayangan ni. Bukak je kotak, zass Along sambar Cinch Shake. Sempena promo OsteMatrix, aku bagi Mak sebotol OsteMatrix. Hari sebelumnya dengar juga Mak sebut sakit kaki and what not, jadi apa salahnya cuba ambil OsteMatrix ni untuk Mak.

Mak gelak-gelak malu tapi mahu je aku bagi OsteMatrix ni. Mak kata, Mak pun ada ambik Calcium-Magnesium A****, tapi nanti tulang tumbuh jadi panjang. KakMa senyum ajelah, aku tak reti nak jawab on the spot. Keesokkan harinya aku whatsapp Mak terangkan pasal OsteMatrix, tentang kalsium dan cara makan OsteMatrix.

Baru tadi suami call Mak, pastu Mak cerita apa dia rasa lepas makan OsteMatrix. Mak kata:
– lebih mudah tidur,
– lebih senang buang air di waktu pagi,
– sakit kat kaki semakin berkurang.
Dah lama Mak sakit kaki, sejak aku kenal Mak lagi. Alhamdulillah dalam masa 5 hari Mak dah dapat rasa perubahan positif. KakMa doakan Mak terus sihat.

Jom hadiahkan kesihatan yang lebih baik untuk orang tua kita, salah satu cara untuk kita balas jasa mereka.

Your Shaklee product advisor,
Ima Sulaiman
SMS/Call/WhatsApp 0166605816
E-mail ima367@gmail.com