Mak kena diabetes!

Salam semua 🙂
Hari ni tertarik dengan kisah yang mentor saya share di FB. Macam mana healing crisis yang berlaku dan apa kesan selepas menggunakan VIVIX untuk mereka yang menghidap diabetes. Dalam keluarga saya, Abah ada diabetes. Dikesan semasa buat medical checkup untuk pergi haji pada tahun 2009. Setelah dikatakan ada diabetes, Abah terus kawal makan. Nasi stop. Makan roti wholemeal sahaja dengan lauk pauk. Masa tu kami belum kenal Shaklee lagi. Alhamdulillah diabetes abah terkawal sampai sekarang. Ya, Abah tak makan nasi sampai sekarang. Paling hebat pun seminggu sekali aje makan nasi. Masih dengan diet roti atau lempeng untuk lunch dan dinner.
Jemput baca perkongsian testimoni tentang bagaimana VIVIX membantu Mak mereka dalam menghadapi diabetes.

Sila klik pada gambar untuk imej lebih jelas.

Nak bantu yang tersayang bebas diabetes? Contact Ima menerusi WhatsApp di +60166605816 atau e-mel kepada ima367@gmail.com untuk cadangan dan pembelian.

Advertisements