Sembang Ramadhan

Hari ni hari terakhir untuk students buat add and drop subjects.
Biasalah, dah hari terakhir baru berminat nak add itu ini.
Layan ajelah dah itu tugas aku 🙂

Tadi sementara nak process requests students ni, diorang tanya aku.
“Miss, how’s your Ramadhan?”
“Alhamdulillah, so far so good.”
“MasyaAllah I haven’t done much. It is already 9 Ramadhan right? Haven’t finished reading Quran.
Ramadhan we are supposed to be with family. My friends after their finals all go back to their family.”

KakMa senyum ajelah.
Dah korang dapat awal semester masa Ramadhan, nak buek cemano.
Jihad jugak nih.
Students aku ni international students.
Aku terharu sebab diroang tanya progress Ramadhan aku.
Pertama kali seumur hidup kot.

Alhamdulillah 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s