Mudahnya ada penapis air beralkali mudah alih!

pH test

Masa kat National Conference, ada beberapa booth disediakan untuk kita tengok dengan lebih dekat lagi produk-produk Shaklee, terutamanya dari Get Clean dan NutriWhite.

Ni salah satu test yang dibuat kat booth Get Clean products, untuk Get Clean® Water Pitcher
Ujian yang dibuat adalah untuk bandingkan tahap pH (rujuk gambar kat atas) untuk RO Water (kiri), air paip (tengah) dan air yang ditapis oleh Get Clean Water Pitcher (kanan). Daripada pH test ni, air dari penapis Get Clean dalam lingkungan 7.8 hingga 8.0, iaitu air beralkali yang selamat diminum oleh kita.

Pernah tengok pitcher ni tak? Memang seksi sekali tau. Sekali tapis, boleh muat lebih kurang 2liter. Sebab tak perlukan elektrik atau bateri, ia sangat mudah untuk diangkut ke mana sahaja.

Get Clean Water Pitcher Starter Pack

Dalam beg pun muat. Senang nak bawa ke mana-mana.

The sexy water pitcher, only from Shaklee!

Nak dapatkan penapis air yang best ni? Segera contact Ima secara WhatsApp di +60166605816 atau boleh e-mail ke ima367@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s