Promosi terkejut! Collagen Powder ada promo lagi!

Salam dan selamat sejahtera semua.

Peminat-peminat Collagen Powder keluaran Shaklee mesti excited kan, tetiba ada promo untuk Collagen Powder (SCP) pulak.

Bukan buy 6 free 1 ye, tapi buy 3 free 1, so, buy 6 free 2!
Berbaloi-baloi borong sekarang, sebab tahun depan takde SCP selama 9 hingga 12 bulan. Kenapa takde lama sangat? Ni Ima quote dari sumber yang boleh dipercayai.

Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini.
Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 – 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI beli 3 percuma 1.
Segera dapatkan stok anda kerana penjualan akan dihentikan bermula Januari 2015.

Tu diaaa… hampir setahun bakal tiada… perlukah peminat kolagen juga jadi setahun tanpa bekalan SCP? Oh tidakkkk~~!!! Panik panik panik.

Ada beberapa option kat sini:

1. Beli satu set (3+1), dapat free membership Shaklee (bernilai RM65). Stok SCP untuk 2 bulan.
2. Beli 6 set (18+6) untuk stok SCP selama setahun.
3. Beli satu set sebagai starter pack perniagaan anda.

Beli satu set (3+1) tu kan, terus dapat beli SCP dengan harga ahli. Dah lagi banyak jimat, lebih 20% tau.

Seriously, promo beli 3 percuma 1 lagi banyak jimat berbanding promo beli 6 percuma 1. Sungguh!

Tunggu apa lagi? Meh la borong SCP cepat!

Peminat effect SCP,
Ima Sulaiman
016.660.5816

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s