Open house raya kat Rumah Warisan

Malam tadi open house kat Rumah Warisan. Happening uols. Macam-macam ada. Seronok dapat jumpa anak-anak buah yang makin ligat. Sakat diorg sket2. Nak sangat dokong Irfan dan Marissa tapi wak sorang ni kurus sangat kot, tak teringin pun diorang hahaha.

Sesambil tu sempat gak goss seround pasal topik hangat minggu lepas, pasal mereka yang boikot Shaklee. Risau makcik aku, orang dok share pasal boikot tu kan, terus aku tag kat video Mr Roger yang Puteri upload kat youtube. Alhamdulillah makcik ku pun nampak agak bertenang. Nanti dia baca lagi kalau sempat, dia kata hehe.

Pastu yang tambah lagi best, cousin sorang ni nak cuba supplements Shaklee untuk kurangkan berat. Mula-mula dia consult dengan Mama. Mama kan wakil aku kat Meru. Hehehe. Mama suggest Lecithin dan Alfalfa Complex, tapi cousin aku nak OmegaGuard dan Lecithin. Bagus kan, dah study dulu apa yang dia nak.
Set Bakar Lemak aku panggil. Memang cuma lemak boleh hapuskan lemak.

set kurus lemak
Omega-3 memang sangat handal nak hapuskan lemak-lemak yang dah lama tersimpan kat badan. Paling best, omega-3 ni sangat hebat hapuskan visceral fat, yang menyebabkan kebuncitan. Ingat omega-3, ingat OmegaGuard!
Lecithin pula berfungsi untuk mengemulsikan lemak supaya lebih mudah diangkut keluar dari badan. Satu bakar lemak, satu lagi angkut lemak. Serasi bersama betullah OmegaGuard dan Lecithin ni.
So teruslah bagi camne cara nak ambik OmegaGuard dan Lecithin kat cousin sorang ni, sambil tips berkaitan yang lain. Nak tips jugak? Meh sembang ngan Ima 😉
Ahad dah nak habis, esok hari yang baru untuk semua. Selamat bekerja sepenuh hati esok!
Ima Sulaiman | ima367@gmail.com | 016.660.5816

Posted via Blogaway

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s