Bisnes online modal rendah hanya dengan Shaklee

Good news for bloggers!
Suka tulis blog?
Nak jana duit dengan blog?
Shaklee is the perfect online business for you!
Business tool paling baru, eSell, boleh embed link kat blogpost untuk direct kepada shopping cart Shaklee.  Sangat mudah!
Modal RM75 sahaja seumur hidup, usaha yang berterusan dan hati yang cekal kena ada. Setiap 14 haribulan boleh dapat cash bonus insyaAllah.
Apa yang Shaklee boleh bagi kalau aku buat bisnes Shaklee ni?
3C dengan Bisnes Shaklee
Cash, Car, Conventions
Cash – ni yang ramai dok cakap bonus tiap bulan, tentang cash ni lah. Yang biasa kita tau, mesti untung runcit dan komisyen jual barang, kan? Tapi ada lagi 4 cabang untuk sumber cash ni. Semua bergantung pada rank dan UV yg dapat setiap bulan.
Car – yang ni diberi dalam bentuk cash, bila dapat kumpul UV tertentu.
Conventions – ada national dan global convention, dan juga umrah. Ini bergantung pada point terkumpul setiap bulan bila dah naik rank dan effective rank.
Nak grab all these offers? Mestilah NAK!!!
Join #TeamIMA hari ni untuk mulakan langkah pertama sebagai usahawan Shaklee.
Hubungi saya untuk bincang lebih lanjut dalam merealisasikan impian anda berbisnes.
Leader #TeamIMA
Ima Sulaiman
ima367@gmail.com
016.660.5816

Posted via Blogaway

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s